Monday 10 April 2017

8. John Of God... Pazar Duasi (Sunday prayer songs recorded)

Her pazar sabah 9-10 arasinda Casa'nin giris holunde, insanlar pazar duasini birlikte etmek icin toplaniyorlar. Pek cok farkli ulkeden, ve farkli dinlerden insanlar. Onlari bir araya getiren ortak enerji, kalplerinde Yaratan'a duyduklari sukran, sevgi ve inanc. Cogu ya kendileri ya da bir sevdiklerinin sifalanmasi dilegiyle Abadiania'ya çekilmisler. Bizim gibi ``Ben kimim?`` sorusunu kendine sorup, ozunu ararken Abadiania'nin kuvvetli isigina cekilmis insanlar da var; mumun etrafinda donen pervaneler misali. Yaratanin mucizelerine inanan insanlar ve inanmak isteyen insanlar buradakiler.

Dun pazar duasina katildik. Yeryuzu çakrasinin ustunde yerlerini almis onlarca insan, hep bir agizdan, Yaratan'a olan hayranlik ve sukranlarimizi sarkilar ile dillendirdik.
Bu çok ozel enerjinin imzasini , esansini, sizlere ulastirabilmek icin ses kayiti tuttum.

6 sarkilik bir playlist olusturdum.

1-Hallelujah (sukurler olsun)  (Maya'nin sarkiya katilan sesi de çikmis :)
2- I'm gonna let it shine ( Parlatacagim) (Bu duanin tercumesini asagiya yazacagim)
3- Imagine (John Lennon ) John'un ruhuna sukurler olsun.
4.Let it be (John Lennon)
5.Morning has broken (Cat Stevens (Yusuf Islam)) Varligina ve Ruhuna sukurler olsun
6. How great thou art (Sanatin ne yuce Yaratanim)


 Kulaklikla dinlemenizi tavsiye ederim. 

Bu vesile ile alacaginiz, bu enerji imzasi varliginizi arindirsin, sifalandirsin, oz isiginizi parildatsin. Amin ve Oyledir. Sukurler olsun







Im gonna let it shine

Bu kucuk isigimi parlatacagim
Amin ve sukurler olsun

Nereye gidersem gideyim parlayacagim
Amin ve sukurler olsun

Olecegim gune kadar ishiyacagim
Amin ve sukurler olsun

---

Casa'nin icinde fotograf cekmek yasak. Asagidaki fotograflar yalnizca belli durumlarda kendisine ozel izin verilmis fotografcilarca cekilmis fotograflar.



Fotograf fiziksel operasyondan. Is basindaki ruhlarin enerjileri Orb olarak materyalize olmusken fotograflanabilmis.







Yukaridaki 2 resim akim odalarinda cekilmis. Akim odasi denmesinin sebebi saat yonunde donmekte olan bir enerji vortexinin icinde yer almasi.



Her aksam gun batimini Casa'nin terasinda izlemek mumkun.



Zaman zaman bosaltilan bir oda burasi. Artik tekerlekli sandelyesine ya da degnegine ihtiyaci kalmayan insanlarin biraktiklari...

---

Burasi senkronize olaylarin ve mucizelerin her gun yasandigi bir yer.

Gecenlerde tanistigim bir Amerikali arkadasin kisa hikayesi soyle:
Bir hastaliginin sifalanmasi icin gelmis. Bir ruhani ameliyat gecirmis. Sonrasinda "acaba burada uzun mu kalsam 3-5-7 ay gibi" diye dusunmeye baslamis. Karsisina cikan, yeni tanistigi her kes, fikrini sormadigi halde ona "Kalmalisin" demis. Yine de karar verememis; ta ki cep telefonunun ekrani birden kendi kendine açilana, radio app kendi kendine çalisana ve radyoda çalan "STAY" isimli sarkiyi duyana dek... Arkadas burada kalacak... :)

Takip eden blog yazisinda ruhani operasyonumuz, selale ile deneyimimiz, akim odasindaki meditasyon deneyimimiz, ve  Yaratan’in ve Casa’nin kutsal ruhlarinin iznini alarak yaptigimiz Soul Gathering gurup ses sifa calismamiz hakkinda yazacagim.

(İlk kez bu yazı vesilesiyle bu blog sayfasını ziyaret edenlere, ''Nedir?'' sayfasını ve sonra ''Ses ile'' sayfasını ziyaret etmelerini tavsiye ederim.)





No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.