Wednesday 25 April 2018

37. Evrensel kanallık ve Barış meditasyonu, (fb notlarımdan bir derleme)


(Blog sayfamda da bulunması gerektiğini hissederek fb'ta yazdığım 2 yazıyı buradan da yayınlayacağım)

(11 nisan fb yazısı):

Evrensel kanallık ve şifa kursu katılımcılarına: (İstanbul, İzmir, Antalya, Ankara) 

Daha erken senelerde ve Ocak 2018'de sunduğum Evrensel Kanallık ve Şifa kursuna katılmış kardeşlerime bir hatırlatma notu yazmam gerekli oldu.
Bu hatırlatma notu, kursa katılmamış ama konuyla ilgilenen kişilere de okumaları halinde ilham ve arzu katacaktır. 
Kursa katıldığını bildiğiniz arkadaşlarınızı ve ya konuya ilgisi olan tanıdıklarınızı tag'layarak ve ya özel mesaj ile haberdar edebilirsiniz.

Bütünün hayrına olsun.

Evrensel kanallık özet notu:

Belki daha uzun ve detaylı yazmam gerektiği düşüncesiyle- belki yanılgısıyla, vaktin izin vermemesinden dolayı bir türlü oturup yazacak enerjiyi kendimde bulamadım.

Bu hiç bir yazılı ve sesli ön çalışması ve kaydı olmayan, o anda alınıp aktarılan; konu merkezi kanallık olsa da çemberi çok daha derinlere gidip pek çok konuyu içine alan, evrenin üstadları tafarından orkestra edilmiş, benim filtremden geçirilerek sunulmuş bir bilgi enerji paketiydi.

O kanallık çalışmasının üzerimde bıraktığı enerjiyi tam güç aktarmaya çalışmam bir kitap yazmamı gerektirir. Bu görevi henüz kendimde görmüyorum.

Anahtar noktaların altını çizmem ve sizlere hatırlatmam için doğru an bu anmış. Ve öyle olsun, şükürler olsun.

Evrenin merkezi sizsiniz.
İster bir insan olun,
İster bir güneş,
İster bir kristal,
İster bir gül, ister bir kurt,
İster öğrenci olun, ister öğretmen olun,
Evrenin merkezi hep sizsiniz ve Yaradana mesafeniz 0.

Siz kutsal gücünüzü bilme ve kullanma potansiyeli ve yetkisi ile var edildiniz.
Kanallık sizin varoluş kadar hakkınız ve özünüz.

Bu kutsal özü ve hakkı bilen; farkındalık ile olan herkes, evrenin en yüksek enerjilerini ve kutsal rehberliğini alabilir ve iletebilir.

Kanallığı tam potansiyelinizde gerçekleştirebilmek için evrensel yasalara ve varoluşun mekaniklerine uyumlu yaşamanız gereklidir:

Bedeninizdeki merkez kanal akışının farkında olun. Sizi yukarı cennetlere ve aşağı cennetlere bağlı tutan o akışı dinleyin.

Topraklanın. Kök çakranızdan değil, kalbinizden; (Dünya'ya)Gaia Anne'ye olan sevgi ve şükran hissinizle topraklanın.

Öz ışığınızı bilin ve ona güvenin.

"Ben kutsal Ben, an bu an. ", deyin tüm kalbinizle, tüm varlığınızla.

Kanallığını etmek istediğiniz üstadı, Meleği, Ruhu kalbinizden çağırın'
Kutsallığınız ve O'nun kutsallığı uyumlansın. Bir olun.

Enerjinin akışına gözlemci olun. Her anına şükran hissi içinde tanık olun.

Vakti gelince şükranla akışı bitirin.

Her kanallık çalışmasında hem siz arının, şifalanın, dönüşün, hem de sizin kanallığınızla dünyanın merkezine akan ışık, insanlığın kollektif bilincini aydınlatsın. Hem de ellerinizle, sesinizle, gözünüzle, çizdiğiniz resim, ettiğiniz dans ve ya pişirdiğiniz yemek ile; kanallık için ne araç seçtiniz ise onunla, aktarmak istediğiniz yeri aydınlatın. Bu oluşa tanık olun. Her zaman insan olduğunuzu mütavazilik ile hatırlayın. Her şeyin kaynağı olan Yaradan'a şükredin.

Tüm kalbinizle isteyerek yaptığınız her şey bir kanallık çalışmasıdır; Yaradan'ın ilahi rüyasının realite görünümüne bürünmesidir.

Öyle istekli nefes alın ki, aldığınız her nefes attığınız her adım bu dünyayı aydınlatan kanallık olsun. Bütüne hizmetimiz budur.

Şükürler olsun,

Hepinize sevgi ve saygılarımla

Aşk ile...

---



(16nisan Barış Meditasyonu fb etkinlik sayfası):
(Meditasyona geç kalmış sayılmazsınız. An bu an. Şimdi gözlerinizi kapatsanız ve katılmaya niyet etseniz katılabilirsiniz.)

Barış Meditasyonuna davet!
16 Nisan Türkiye saatiyle 04:57’de, Dünya’nın çeşitli yerlerinden belki binlerce kişinin katılacağı Suriye ve Dünya için Barış meditasyonuna, sizi davet ediyorum. Bu meditasyonun günü ve saati kozmosun hareketleri göz önünde bulundurularak en hayırlı bir vakte ayarlanmış. (Yeni ay)
Suriye üzerindeki amaçları bozulmak üzere olan karanlık güçler, son hamlelerini yapmaya hazırlanıyorlar. 


Suriye’de süre gelen savaşın gerçek sebebi ne din, ne petrol, ne para, ne ülkesel çıkarlar… ne de başka bir fiziksel sebep…


İnsan bedeninin olduğu gibi dünya bedeninin de çakraları (enerji vorteksleri) var. Dişil enerji vorteksleri dünyanın üzerindeki stresi serbest bırakan, yukarı hareketli vortekslerdir. Dişil vorteksler blokaj altında değilse dünyanın ve insanlığın kollektif stresini boşaltırlar. Açık bir dişil vorteks aynı zamanda dişil gücün sinyallerini dünyanın diğer çakralarına gönderir. Bu sinyaller dünyanın çakraları arasında engelsizce hareket edebildiğinde, insanlığın kollektif bilincine daha büyük etkiyle dokunur ve kalbimizdeki yaralı dişiyi şifalandırır. 


Bununla beraber, Dünya çakralarının açık olması, yüksek frekanslı evrensel enerjilerin insanlığın kollektif bilincine ulaşmasına, kaynağı sevgi olmayan eski ve işevini tamamlamış sistemlerin-düzenlerin-inanç formlarının-ekonomilerin yıkılmasına, dönüştürülmesine olanak verir.
İnsanlığı kendi hegemonisi altında tutmayı asırlardır başarmış olan gizli tarikatler, ruhani önemini kavradıkları için tarih boyu dünya çakraları üzerinde karanlık seremoniler gerçekleştirip, fiziksel savaşlar çıkardılar.


Suriye Dünya’nın önemli ve büyük dişi vortekslerinden biri. Bu vorteksin üzerine kurdukları vahşet, korku ve çaresizlikten oluşan enerji ağı, insanlığın kollektif bilincine bu olumsuz değerleri zerkediyor. 


Bu karanlık güçler, dünya üstünde barış ve birlik isteyen insanların ışığının yükseldiğini çaresizce izliyor ve son oyunlarını oynamaya yelteniyorlar. Suriye vorteksinin şifalanması ve üstündeki fiziksel baskının kaldırılması, küresel bütün sistemlerin resetleneceği bir an-a sebep olacaktır. 


Işığın Tsunamisi en yüksek dalga boyuna ulaştı; kıyıya vurmak üzere.
Bu meditasyonda, karanlık enerjileri dönüştürme gücü olan, Yaradanın sonsuz renklerinden biri olan Mor Alev Işığına kanallık edeceğiz. Niyetiniz, bütünün en yüksek hayrına Mor Alevin temiz bir kanalı olmak ve baskı altında tutulan Suriye enerji vorteksine iletmek olsun. Bir imgeleme yapmak zorunda değilsiniz. En saf niyetinizle bunu dilemeniz yeterlidir. İnanın, güvenin ve hissedin. Yaradandan bütün varlıklar için barış dileyin. (Meditasyonu en az 15 dakika yapmanızı tavsiye ederim. Dilediğiniz kadar, daha uzun da olabilir.) Meditasyonu Yaradana şükranla bitirin.

(Not: Bu meditasyonu dilediğiniz zaman yineleyebilirsiniz. An her zaman bu an.)
(Orjinal meditasyon etkinliğinin linki: http://2012portal.blogspot.jp/2018/04/make-this-viral-peace-meditation-2018-4.html)


(Bu global meditasyonu ben organize etmedim. Ben de sizler gibi katılımcıyım. Sizleri bu meditasyona davet edebilmem için anlayışımı ve hislerimi paylaşmam gerektiğini sezdim. Onun için bu ayrı fb etkinlik sayfasını açtım. Buluşmamız bütünün en yüksek hayrına olsun. Ve öyledir şükürler olsun)


---

meditasyon sonunda yine fb ta paylaştığım, meditasyon anına dair his ve sezgilerim:

"Vizyonumda, beyaz ışığın rahip ve rahibe ruhları vardı. Bütün gece suriye şehirlerinde, enerji vortekslerinde şifa ve arınma seremonileri yaptılar.
Ve mor aleve kanal olduğumuz vakit bunun için hazır bekliyorlardı. Acı vardı ama ışık ve kutlama da vardı. Tanrıçalar uyandı insanlığın kalbinde. Bu gün dünya aydınlık evrene giriş yaptı... şükürler olsun. "

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.