Friday 27 April 2018

38. Kalp Çakrası ve Taç Çakrası - Maui ve Shasta’dan enerji aktarımı toplu meditasyon (Fb etkinlik sayfasından kopyalndı)

Kalp Çakrası ve Taç Çakrası - Maui ve Shasta’dan enerji aktarımı toplu meditasyon

(Bu, katılım ücreti olmayan, 2 meditasyondan oluşan bir aktivasyon-şifalanma seansıdır. Dileyen herkes katılabilir. Bu güne kadar dünyanın solar plexus çakrası olan Fuji Dağı, Sakral çakrası olan Titicaca Gölü, Taç çakrası olan Shasta Dağın’dan ve Sedona, Alto Paraiso, Uyuni, Haku Dağı, Nagano gibi önemli vortex alanlarından ses ile şifa kayıtları oluşturup paylaştım, toplu meditasyonlar organize ettim. Bu gönüllü hizmetlerime duyduğunuz takdiri dilerseniz bağışta bulunarak gösterebilir böylece fiziksel yolculuklarımın maddi destekçisi olabilirsiniz. Aşkla sunuyor, aşkla da kabul ediyorum. Dünya çakralarına olan yolculuğumuzdaki deneyimlerimizi blog sayfam olan http://journeyto-miracle.blogspot.jp/ adresinden okuyabilir, ses ile şifa kayıtlarını dinleyebilirsiniz. )

1. Meditasyon – Dünya’nın kalp çakrası olan Hawaii - Maui Adası’ndan
(Türkiye saatiyle) 21 mayıs 12:00-12:21 (öğlen vakti)

2. Meditasyon - Dünya Taç Çakrası olan Shasta Dağı’ndan
(Türkiye saatiyle) 29 Mayıs 23:44 - 00:00 (gece yarısı)

----
İlgili bilgiyi genel olarak iki çeşit guruba yönelik yazacağım. İlki bu meditasyona katılma isteğini duymuş ve detayları bilmeye ihtiyaç duymadığını hisseden gurup. Eğer bu guruptaysanız vaktinizi almayacağım. Tüm yapmanız gereken 21 mayıs öğlen 12:00-12:21 arasında Dünyanın kalp çakrasına bağlanmaya niyet ederek meditasyon yapmanız. Bu süre boyunca göğüs kafesinizin ortasındaki alanı (yani kalp çakranızı) dinleyin. Kalbinizi ve sevginizi kendinize ve bütün varlıklara, ardına kadar açmaya niyet edin.
2 meditasyondan oluşan bu ruhani aktivasyon-şifalanmanın ikinci meditasyonu Dünya’nın Taç çakrası olan Shasta Dağından, Türkiye saatiyle 29 Mayıs 23:44 – 00:00 (gece yarısı) arasında yapılacaktır. O meditasyona başlarken, Shasta Dağından yapılacak toplu meditasyonun enerjisine bağlanmaya, Yaradana tamamen teslim olmaya ve bütünün hayrına en yüksek bilgeliğinize erişmeye niyet etmeniz yeterli. Bu meditasyonda başınızın üstündeki hisleri dinleyin.
(Shasta Dağı meditasyonu için daha detaylı bilgiyi 20-25 mayıs tarihleri arasında fb sayfamdan yapacağım. Lütfen takipte kalın. )

İkinci guruptaysanız, o zaman yazının geri kalanını okumaya lütfen devam edin:
Dünya üstünde süregelmiş bütün ekonomik sistemler, din aracıyla kurulmuş toplum kontrol sistemleri, eğitim sistemleri, eski teknolojiler, ilahi aşkın birlik frekansıyla titreşmeyen inançlar, bir yıkılma ve dönüşüm döneminde.

Dünyayı ve yaşamı, yalnızca fiziksel algılarıyla kavrayabilenler için tam bir kaos ve panik dönemi bu. Sarsılmazlığına inandıkları her şeyin gözleri önünde kumdan kaleler gibi yıkılmaya başladığını gören, insanlığın büyük bir yüzdesi, geleceğe umutsuzlukla bakıyor ve panik duymaya başlıyor.

Dünyayı ve hayatı 5 duyu organının ötesindeki ruhani gözleriyle izleyenler (sezenler) ise, çamurun içinden çıkmış bir nilüfer çiçeğinin (lotus) yapraklarını açmakta olduğunu görüyor. Yaprakların üstündeki çamur damlayarak temizleniyor. Bu insanlar, geleceğe yalnız umutla bakmıyor; ışık dolu bir geleceği zaten görüyor ve biliyorlar.

Bir de bu iki gurubun ortasında, kalplerinde inanç ve sevgi olan ama geleceğe umutsuz bakan, negatif düşünen, öfke ve panik yayan yakınlarından ve medya yayınlarından kolayca etkilenen, kendisini kararsız ve şaşkın hissedenler var.

Bütün bir insanlık olarak kollektif bir bilinç bulutuna bağlıyız. Kollektif bilincin ve yakınımızdakilerin korkularından, endişelerinden ve paniklerinden etkilenmeden, merkezimizi kaybetmeden, kim olduğumuzu ve ne istediğimizi bilerek yaşayabilmemiz için kalbimizi, nefesimizi ve zihnimizi sakinleştirmemiz gerek. Sakin Kalp’te duyulan aşk ile Dingin Zihin’e inen bilgelik… Bu vakitte ihtiyaç duyduğumuz şey bu.

Bu toplu meditasyon serisini organize etmeme rehberlik eden O iç ses, ilk meditasyon için şöyle söylüyor:

“Herbirinizin kalbindeki meşaleyi canlandırmak; “Biz herzaman buradayız, sizi bekliyoruz”, demek amacımız. Bu ses, rehber ruhlarınızın ve koruyucu meleklerinizin, baş meleklerin ve yükselmiş üstadların ortak sesidir. Bu ses, aşkın sonsuz güvenli dinginliğinde buluşmaya çağrımızdır. Dışarıda fırtınalar kopsa da, kalp merkezinizde hep güvendesiniz. Bildiğinizi sandıklarınız uçsa ve yokolsa da siz merkezinizde sonsuzca güvendesiniz. O merkezde dinlenip, İlahi -Yeninin kendisini kurmasını neşeyle izleyin. Sizi beş duyu organınınızla ulaşamayacağınız bu sonsuz güvenli alana davet ediyoruz. Çünkü orada olmanın tam zamanı.”

---
Maui Adası - kalp çakrası meditasyonu nasıl yapılacak? :
İlk meditasyonun merkezinde Dünyanın kalp çakrası olan Hawaii’nin Maui Adası olacak. Ben rehberiniz ve Işığı demirleyen olarak bizzat orada olacağım.

Meditasyon öncesinde bir mum, biraz ada çayı ya da bir tütsü yakarak, enerjinizi ve mekanın enerjisini arındırmaya, sakinleştirmeye başlayabilirsiniz. Meditasyon öncesinde ılık bir duş alıp temiz kıyafetler giyebilirsiniz. Meditasyonu yapacağınız mekan mümkünse wifi enerjilerine yakın olmasın. Telefonunuz yanızıda olmasın ya da uçak modunda olsun.

Meditasyona başlarken bütün beklentilerinizi bırakın ve niyet edin. Örneğin:

“Maui Adası -Strong Wings Gökhan Atış merkezli toplu kalp çakrası meditasyonuna bağlanmaya, katılmaya niyet ediyorum. Bütünün en yüksek hayrına kalbimdeki kutsallığımı tüm zerrelerimle görmeye, bilmeye niyet ediyorum.”

Maui adası Türkiye’nin 13 saat gerisinde. (Ben Maui adasında meditasyona 20 Mayıs gece 23:00’da başlayacağım.)

Bu iki aşamalı bir kalp çakrası meditasyonu.

Meditasyonun başlangıç saati, Türkiye saatiyle 21 Mayıs öğlen 12:00.

Ilk 12 dakika boyunca (saat 12:12’ye dek) kalp çakranızı dinleyin ve size iletilecek olan yeşil ve pembe enerjileri kalp çakranıza şükran hissi ile alın. Size kendinizi nasıl hissettiriyorsa öyle hissedin. (İlk dakikalar, heyecanlı ve belki de panik ve korku yüklü hislerinizin, bu enerji dalgasıyla harekete geçip kendisini hissettirmesi olası. Öyle olursa, yılmayın, bırakmayın. Kalbinizdeki sonsuz aşkı bulmaya ve olmaya niyette kalın.)

Ve yine muhtemelen bu ilk dalganın arkasından kalbinizde ilahi aşk hissi ile yanıp tutuşacaksınız.

Yaklaşık 12:12 itibariyle kalbinizden taşan yeşil ve pembe enerjileri, aşk ateşini, benim kanallığımla Maui adasına, (dünayanın kalp çakrasına) gönderin. Buna istemeniz yeterli. Kalbinizden taşan aşk Maui’ye, Dünyanın kalp çakrasına ve böylece insanlığın kollektif bilincine aksın. Enerjilerin dağınık olmaması, birlikte düzenli olarak akması ve tam demirlenmesi gereken yere demirlenebilmesi için, bu toplu meditasyona kanal olduruldum.

Hem dünyanın kalp çakrasından size doğru akıtılan enerjilerin kanalı olacağım, hem de sizlerden dünyanın kalp çakrasına doğru iletilen aşkın ve şükran hissinin kanalı olacağım.

Meditasyonu 12:21’de sona erdirebilirsiniz. Ya da hissiyatınız öyleyse, dilediğiniz kadar süre devam edebilirsiniz.

Özetlemek gerekirse:

İlk meditasyon:

21 Mayıs 12:00 meditasyon başlangıcı
12:00 - 12:12 arası, size iletilen enerjiyi, hislerinizi dinleyerek kalp çakranıza alın.
12:12-12:21 arası Şükran ve sevgi hissinizi kanallığımla dünyanın kalp çakrasına gönderin.

(Saatin 12:12 olduğunu anlamak için saat kurmanıza gerek yok. Biraz daha erken ve ya biraz daha geç olabilir. İç sesinize güvenin.)
---
İkinci Meditasyon Dünyanın Taç çakrası olan California- Shasta Dağı merkezli olacak.

29 mayıs günü Amerika saatiyle öğleden sonra 1:44, Türkiye saatiyle gece 11:44.

Bu meditasyona dair önemli mesajları 20-25 mayıs arasında, bu etkinlik sayfasından ve fb profil sayfamdan duyuracağım.

Bu meditasyonun bilgisini sosyal medya kullanmayan anne, baba, büyükanne, büyük baba, komşularınız ve arkadaşlarınıza da ulaştırmanızı rica ederim.

Bütünün en yüksek hayrına olsun. Ve öyledir şükürler olsun.
---

Küçük notlar:

-Antik zamanın Lemuria kıtasının bir başı Maui adası diğer başı Shasta dağıdır. Bu meditasyon, Lemuria’nın kadim ruhlarının bütüne hizmetidir.

-Bu etkinlik aracılığıyla ilk kez meditasyon yapacak olanlar olabilir. Onlar için kısaca meditasyonun ne olduğunu, neye hizmet ettiğini şöyle özetlemek gerek: Meditasyon, etkin bir gözlemcilik halidir. Yani pasif bir bekleyiş değildir. Kalp çakranız sevgi enerjisinin merkezidir. Kalp çakranız ile meditasyon yapacak olmanız, kalp çakranıza gönderilecek olan yeşil ve pembe enerjilerin gelişini içsel olarak gözlemlemeniz, sezmeniz, hissetmeniz, kalbinizdeki birlik hissinin ve aşkın uyanışına şahit olmanızdır. Bu uyanış önce size fiziksel ve duygusal acı hissi verebilir. Bu varlığınızda birikmiş stres ve fiziksel zehirlerin serbest kalabilmek için harekete geçmesinin sonucudur. Endişelenmeyin. Dinlemede ve kabulde kalın. Bu ilk hissel dalganın sonunda sevgi ve mutluluk hissi duymaya başladığınızda bunu bütün dünyayla paylaşmayı isteyin; göğüs kafesinizin ortasından çıkan pembe bir ışık nehrinin tüm dünyaya yayıldığını, tüm insanlara, tüm varlıklara yargısızca, ayrımsızca dokunduğunu, sarıp sarmaladığını hayal edin. Hayaliniz gerçektir. Enerjinin hızı ışık hızıdır. Niyetiniz onu hareket ettirendir.



No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.